COUNTDOWN 1 JANUARI 2022:

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

AVP over naar nieuw forum!

Samenvouwen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Weergeven
Wis alles
nieuwe berichten

 • AVP over naar nieuw forum!

  Jaren geleden draaide AVP op vBulletin. Door omstandigheden zijn we toen gestopt met het forum en 2 jaar later weer online gegaan...


  We hebben de keuze gemaakt om toen met het gratis MyBB te gaan werken. Echter is het de afgelopen 4 jaar weer drukker op AVP geworden en werd de forumsoftware en de template instabiel. Helaas hebben we de laatste maanden daardoor diverse storingen ondervonden en ook database problemen. Er was ook een probleem met het registreren wat gewoon niet meer bleek te werken... dus helaas hebben weinig mensen dit kunnen doen in de tussentijd.

  Om deze problemen voorlopig weer kwijt te zijn hebben we ervoor gekozen om weer terug te gaan naar het stabiele professionele vBulletin! Om de data over te zetten is er een database kopie overgezet door een programmeur. Die heeft ervoor gezorgd dat gelukkig (bijna) alle data overgezet kon worden. Alleen... het was NIET mogelijk om de wachtwoorden ook mee te nemen. Dus... Als je een account hier op AVP hebt en je krijgt de melding dat je wachtwoord niet meer werkt kan dat kloppen. Dit is gelukkig simpel op te lossen door een nieuw wachtwoord aan te maken en naar de volgende link te gaan:

  Wachtwoord vergeten

  Als je hier op klikt kan je weer je wachtwoord op vragen/aanpassen. Je ontvangt dan een mail en volg de stappen even. Als je dit gedaan hebt is het weer mogelijk om op AVP in te loggen!
  Voor al je vuurwerkinfo!
  https://www.avpvuurwerk.nl 
Verwerken ...
X