Welkom op AVP!

Leuk dat je op deze site terecht bent gekomen! Als dit je eerste bezoek is bekijk dan eerst even de veel gestelde vragen via de HELP pagina voor meer informatie.

Om actief deel te nemen en ook berichten te kunnen plaatsen moet je je eerst even registreren. Klik op de "registreer" link hieronder of rechtsboven om verder te gaan.

Registreer je nu!

COUNTDOWN: NIEUWJAAR 2022 - 2023!

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Gratis Dummy's bij Huisman Vuurwerk

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Weergeven
Wis alles
nieuwe berichten
 • gizmo75
  AVP Freak
  • Nov 2016
  • 399

  Gratis Dummy's bij Huisman Vuurwerk

  Gratis af te halen bij Huisman Vuurwerk: een hele berg Dummy's!!

  Je leest het goed: gratis dummy's van o.a. Rubro, Vuurwerkmania, Vuurwerktotaal, Lesli, Royal, ZENA NL en ZENA BE. De meeste dummy's zijn van de afgelopen 5 jaren maar er zitten ook enkele nog oudere tussen. We hebben een heel rek vol en er zit van alles en nog wat tussen: van klein vuurwerk tot cakeboxen, pijlen en pakketten. Ook liggen er nog tientallen posters.

  Er is één dikke maar: afhalen kan alléén op afspraak . Helaas zijn er namelijk bij een vorige gratis dummy-actie in een onbewaakt moment ook spullen meegenomen waarvan duidelijk was gezegd dat dit moest blijven staan. Daarom kun je nu alleen de dummy's af komen halen op afspraak zodat er iemand van ons bij is die vuurwerkkennis heeft.

  Ook is het mogelijk om door ons een doos met dummy's op te laten sturen. Nadeel is dan wel dat wij een aantal willekeurige dummy's in een doos stoppen, je kunt ze dan dus niet zelf uitzoeken. We vragen je dan eerst het bedrag voor de verzendkosten over te maken waarna je van ons een Track-and-Trace code krijgt zodra we de doos verstuurd hebben.

  Interesse? Stuur dan een mail naar info@huismanvuurwerk.nl met als onderwerp Dummy's. Zet in de mail of je een afspraak in wil plannen voor afhalen of een doos opgestuurd wil hebben. We zullen uiteraard proberen z.s.m. te reageren.  We horen graag van je!
  Ben gek op de nieuwe producten! Check mijn kanaal: http://www.youtube.com/TheGizmo75
Verwerken ...
X