COUNTDOWN: NIEUWJAAR 2022 - 2023!

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

AVP Vuurwerk FAQ (Veel gestelde vragen)

Samenvouwen

Hier vindt je antwoorden op vragen over hoe het forum werkt. Gebruik de links of zoek vak hieronder om je weg te vinden.

Forums Onderwerpen en Berichten

Wat is een community-prikbord?

Een community-prikbord is een online discussiesite. Het wordt ook wel eens een 'board' of 'forums' genoemd. Het kan verschillende categorieën bevatten, bestaande uit forums, onderwerpen en individuele berichten. De inhoud op een community-prikbord wordt vaak gemaakt door de gebruikers of leden van de site. Ze worden gebruikt ter ondersteuning, om ideeën uit te wisselen en voor verschillende onderwerpen.

Hoe is dit allemaal gestructureerd?

Het prikbord als geheel bevat verschillende categorieën (brede onderwerp gebieden), die zelf forums bevatten (meer specifieke onderwerp gebieden) die onderwerpen bevatten (gesprekken of discussies) die zijn opgebouwd uit individuele berichten (waar een gebruiker iets schrijft) .

Gewoonlijk heeft de homepagina van de community een lijst met categorieën en forums, met basisstatistieken voor elk - inclusief het aantal onderwerpen en berichten en welk lid het meest recente bericht heeft gepost. Dit kan worden vervangen door een activiteitenstroom die een stroom van de laatste berichten, foto's en andere gedeelde items laat zien.

Hoe vind ik mijn weg?

Als u op de naam van een forum klikt, wordt u naar de lijst met onderwerpen geleid die het bevat. Een onderwerp is een gesprek tussen leden of gasten. Elk onderwerp begint als een enkel bericht en groeit naarmate de antwoorden en opmerkingen door verschillende gebruikers worden toegevoegd.

Om een ​​nieuw onderwerp te starten, klikt u gewoon op de knop + Nieuw onderwerp (hiervoor heeft u wellicht de juiste rechten nodig).

Garen kunnen op veel verschillende manieren worden besteld. Standaard staat het onderwerp met de meest recente activiteit bovenaan. Maar u kunt deze volgorde eenvoudig wijzigen, bijvoorbeeld om het onderwerp met de meeste berichten bovenaan te plaatsen. Klik gewoon op het menu Filter rechtsboven in de lijst met onderwerpen. Het menu Filter geeft je de opties die je nodig hebt om de huidige pagina te sorteren

Meerdere paginaweergaven

Als er meer onderwerpen zijn om weer te geven dan op een enkele pagina passen, ziet u mogelijk het vak 'Pagina', dat paginanummers bevat. Dit geeft aan dat de lijst met onderwerpen is verdeeld over twee of meer pagina's. Deze methode om lijsten met items over veel pagina's te splitsen, wordt in de hele gemeenschap gebruikt.

Wat zijn vastgezette onderwerpen?

'Vastgezette' onderwerpen zijn onderwerpen die door moderators of beheerders als belangrijk worden beschouwd. Ze staan ​​bovenaan de lijst met onderwerpen en blijven bovenaan de lijst 'vastzitten', zelfs als ze de laatste tijd geen berichten hebben ontvangen. Hun doel is om belangrijke informatie te allen tijde zichtbaar en toegankelijk te houden.

Hoe lees ik een onderwerp?

Om een ​​onderwerp te lezen, klikt u op de titel. Elk bericht in een onderwerp is gemaakt door een lid of een gast. Je ziet wat korte informatie over het lid dat het onderwerp heeft gemaakt aan de linkerkant van het bericht.

Om een ​​reactie op een bestaand onderwerp te plaatsen, klikt u op de knop Reactie plaatsen . Als deze knop niet verschijnt, kan dit betekenen dat je niet bent aangemeld als lid, of je geen toestemming hebt om te reageren, of dat het onderwerp is gesloten voor nieuwe reacties.

Onderaan de pagina staat ook een antwoord vak. Hier kunt u ook snel een antwoord invoeren. Als u bij een antwoord op de link Citaat klikt, wordt de inhoud van dat bericht automatisch voor u aan het antwoord vak toegevoegd. Door op Citeren te klikken bij meerdere berichten, kunt u die berichten in één antwoord meerdere keren citeren.

Hoe kom ik meer te weten over leden?

Om informatie over een bepaald lid te zien, klikt u op de gebruikersnaam. Hiermee ga je naar hun openbare profielpagina.

Wat is de navigatiebalk?

De navigatiebalk bovenaan elke pagina bevat links om u te helpen navigeren. Een 'breadcrumb'-gebied linksboven geeft aan waar je nu bent. Met een formulier aan de rechterkant kunt u snel inloggen. Hierdoor is een snelle verplaatsing van het ene gedeelte van de site naar het andere mogelijk.

Kan ik het uiterlijk van de community veranderen?

Mogelijk kunt u de stijl van de community wijzigen door de stijlwisselaar linksonder op de pagina te gebruiken. Hierdoor kun je verschillende stijlen kiezen die het kleurenschema en het uiterlijk van de community veranderen. Als deze optie niet verschijnt, kan het bord niet opnieuw worden vormgegeven.

Verwerken ...
X